Fitness

Blijf in beweging!

Fitness is een manier om goed in beweging te blijven. Dit is een individuele sport waarbij u zelf kunt kiezen wat uw doel is. Wilt u meer kracht of wilt u juist werken aan uw conditie? Het kan allebei!

Trainen voor kracht

U kunt er voor kiezen om kracht training te gaan doen om de kracht van uw lichaam te bevorderen. Hierin heeft u ook nog verschillende keuzes waar u uit kan kiezen. Wilt u uw lichaam aftrainen of wilt u juist massa kweken? Deze keuze moet u maken en daar moet u doelen voor stellen. Doelen kunt u stellen door middel van gewicht, hoeveelheid trainingen en eventuele vetmetingen.

Trainen voor conditie

U kunt er voor kiezen om conditie training te gaan doen om de conditie van uw lichaam te bevorderen. In de sportschool zijn verschillende manieren om aan uw conditie te werken, u kunt er voor kiezen om apparaten te gebruiken zoals een loopband om aan uw conditie te werken of u kunt er voor kiezen om bepaalde groepslessen te volgen zoals bijvoorbeeld cardio box lessen.

Voordelen van fitness

Door in beweging te blijven zal u lichaam beter kunnen functioneren, u kunt dingen langere tijd vol houden, u heeft meer energie, uw bloedcirculatie zal bevorderen en hierdoor zult u zich een stuk beter gaan voelen.