Voeding

Gezonde voeding waar u iets aan heeft!

Voeding is erg belangrijk voor ieder mens, daarom is het ook goed om bewust om te gaan met uw voeding zodat u zo gezond mogelijk blijft. Te veel of te weinig kan veel gevolgen hebben voor uw lichaam, let daarom goed op wat u eet en hoe vaak u eet.

Onbewerkte voeding

Moeder natuur is er natuurlijk niet voor niets en is natuurlijk de beste manier om gezonde voeding binnen te krijgen, hierin zit alles wat u nodig heeft en er zitten geen toegevoegde e-nummers bij. Probeer producten van de supermarkt daarom ook zoveel mogelijk te vermijden!

Je bent wat je eet!

Het wordt vaker gezegd maar dit klopt in theorie zeker! Als u traint, is 60% van uw resultaat door de voeding die u eet, de overige 40% is 30% van de training en 10% van uw nachtrust. Daarom is het belangrijk om goed op uw voeding te letten!