Voeding

Gezonde voeding waar u iets aan heeft!

Voeding is erg belangrijk voor ieder mens, daarom is het ook goed om bewust om te gaan met uw voeding zodat u zo gezond mogelijk blijft. Te veel of te weinig kan veel gevolgen hebben voor uw lichaam, let daarom goed op wat u eet en hoe vaak u eet.

Onbewerkte voeding

Moeder natuur is er natuurlijk niet voor niets en is natuurlijk de beste manier om gezonde voeding binnen te krijgen, hierin zit alles wat u nodig heeft en er zitten geen toegevoegde e-nummers bij. Probeer producten van de supermarkt daarom ook zoveel mogelijk te vermijden!

Je bent wat je eet!

Het wordt vaker gezegd maar dit klopt in theorie zeker! Als u traint, is 60% van uw resultaat door de voeding die u eet, de overige 40% is 30% van de training en 10% van uw nachtrust. Daarom is het belangrijk om goed op uw voeding te letten!

One thought on “Voeding

Een WordPress commentator5 jaar ago,

Hoi, dit is een reactie.
Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Comments are closed.